OPROEP: Neem deel aan de Rabobank Clubkas Campagne
05 juli 2017

Help v.v. de Weide

In september gaat de Rabobank Clubkas Campagne weer van start. De bank stelt €50.000 beschikbaar voor verenigingen en stichtingen die een maatschappelijk doel beogen en daartoe behoort ook v.v. de Weide.

Leden van de Rabobank kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete club of instelling. Elke stem levert ongeveer €6,00 op.

Elk lid mag vijf keer een stem uitbrengen met een maximum van twee keer op één vereniging.

Het hebben van een Rabo rekeningnummer is niet voldoende voor het lidmaatschap van de bank. Leden ontvangen het magazine "Dichterbij".

Als je wel een rekeningnummer bij de bank heb maar het magazine niet ontvangt ben je - nog - geen lid.

Het lidmaatschap vraag je aan door in te loggen op je persoonlijke pagina https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/.

Het lidmaatschap is gratis.

Hopelijk mogen wij ook op jouw stem rekenen. Meld je daarom nu alvast aan, want vele kleintjes maken één grote en samen kunnen we er voor zorgen dat onze club een mooi financieel resultaat boekt.

Alvast bedankt voor je medewerking.

Met vriendelijke groet,

De sponsorcommissie