Ismael Ucan maakt overstap naar v.v. de Weide
28 maart 2017

De Weide heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Ismael Ucan. De 20-jarige aanvaller komt over van Hoogeveen (zondag) en is na Paul Baldé de tweede versterking voor de zaterdag tweedeklasser. Beiden hebben een groenwit verleden en de club is dan ook verheugd om ze weer te mogen verwelkomen.

Naast Hoogeveen kwam Ucan in de jeugd een paar seizoenen uit voor De Weide. Hij speelde in een talentvolle lichting met onder andere Jasper Strijker, Frank van Veen, Marco Kikkert, Jos van Goor en later ook Nick Muysson. Jongens waarmee hij straks ook weer zal gaan samenspelen bij de eerste selectie. Hij bewaart goede herinneringen aan die tijd en dat is mede de reden geweest dat hij voor De Weide heeft gekozen: ‘We werden in de B-junioren kampioen van de hoofdklasse en hadden een goed en leuk team. Mijn gevoel bij de club is altijd positief gebleven en het is een prima stap voor mijn ontwikkeling’.

Foto: www.vvhoogeveen.nl