Huidig trainingsrooster t/m sluiting van de velden
11 juni 2017

Zoals iedereen weet heeft de gemeente besloten om de velden te sluiten per 12 juni a.s. met uitzondering van het hoofdveld.

Dit houdt in dat er nog trainingen tot en met 12 juni gegeven kunnen worden, we hebben geïnventariseerd welke teams nog willen door trainen en een schema gemaakt voor het trainen op het hoofdveld (dit gezien er al een aantal activiteiten gepland stonden).

Bijgevoegd is het rooster voor a.s. 2 weken. Op 20 juni is in overleg met accommodatiebeheer nog een oefenwedstrijd gepland. Dat is de laatste activiteit die gedaan wordt, daarna gaan de doelen op slot en zijn de doelen dus niet meer te gebruiken.

Op 14 juni en op 15 juni staan spiegelwedstrijden gepland en kan er helaas niet getraind worden, deze activiteit stond al gepland voor bekend werd dat de velden op deze data dicht zouden gaan.

Na 20 juni is er geen mogelijkheid meer om te trainen, immers de doelen en de accommodatie zijn op slot.

Indien trainers besluiten na 20 juni alsnog te trainen is dit geheel op eigen risico.