De Weide kijkt terug op geslaagde jubileumdag!
18 april 2017

De Weide kijkt terug op geslaagde jubileumdag!

Afgelopen zaterdag vierden we ons 35 jarig jubileum. We kunnen rustig spreken van een super geslaagde dag. De middag startte met allerlei voetbal activiteiten voor de verschillende leeftijdsgroepen. Zo werd er boarding- en bubble voetbal gespeeld. Eén van de vele hoogtepunten van de dag was dat bij het dames/meisjes boardingvoetbal bij één van de wedstrijden de aftrap werd gedaan door, niemand minder dan onze dames oranje international, Vivianne Miedema.

Aan het einde van de middag startte de barbecue waarbij iedereen zich tegoed kon doen aan allerlei heerlijke hapjes. Om 19.00 uur begon, voor volle tribunes, de wedstrijd tussen een De Weide allstar team en Oud FC Groningen. Na een leuke, sportieve en gelijk opgaande wedstrijd werd de eindstand 2-2.

Hierna barstte het feestgedruis los met live muziek van Matchstick. Het slotakkoord was een fantastisch vuurwerk, waarna het nog lang gezellig bleef op het sportpark Schutlanden. Mijn grote dank gaat uit naar de jubileumcommissie die met grote inzet dit meer dan fantastische programma heeft samengesteld. Ook veel dank aan alle vrijwilligers, die in de voorbereiding en/of op de dag zelf hun medewerking hebben getoond. Nogmaals BEDANKT!

Namens het bestuur

Klaas van der Laan