Groenwitte vrienden

Snel naar:
Aanmeldformulier

Onze club is met duizend leden één van de grootste verenigingen van Noord Nederland. We hebben bovendien een grote en kwalitatief goede jeugdopleiding, waarbij nagestreefd wordt om ontwikkeling en plezier zo goed mogelijk samen te laten gaan. De voetbalvisie van v.v. de Weide is om deze jeugd door te laten doorstromen naar de senioren prestatie teams en als basis moet vormen voor het 1e elftal. Daar slagen we grotendeels in, maar feit is ook dat talentvolle spelers zich vervolgens in de kijker spelen van clubs die op een hoger niveau spelen.

Om 1 e selectiespelers te behouden voor en binden aan onze club moeten we naar een hoger niveau groeien en het potentieel van de eigen jeugd benutten. Ook willen we de binding en betrokkenheid van spelers en supporters vergroten, zowel onderling als met de club. Door dit geheel te ondersteunen en faciliteren zijn ‘De GroenWitte Vrienden’opgericht. Als Groen Witte Vriend ondersteun je de club financieel om bovengenoemde doelstellingen te realiseren. Voor de duidelijkheid; uw financiële ondersteuning wordt niet gebruikt om spelers te gaan betalen maar om faciliteiten ter bevordering van het niveau en binding te ondersteunen.

Draag jij v.v. de Weide een warm hart toe? Wordt dan GroenWitte Vriend en kies uit één van onderstaande opties:

Brons
Wanneer je voor brons kiest ontvang je een seizoenkaart voor alle thuiswedstrijden en krijgt je naam een plek op de website van v.v. de Weide onder ´GroenWitte Vrienden´. Bovendien ontvang je periodiek een informatiebulletin met alle ins en outs van de 1 e selectie, zoals het wedstrijdprogramma en spelersinformatie. Voor brons betaal je per seizoen € 25.

Zilver
Met zilver ontvang je dezelfde faciliteiten als brons en wordt je 2x per jaar uitgenodigd voor een vriendenbijeenkomst. Deze bijeenkomsten zullen rondom een thuiswedstrijd van het 1 e elftal worden georganiseerd in de sponsorruimte. Het zilver kent een jaarlijkse bijdrage van € 50.

Goud
Goud biedt dezelfde faciliteiten als zilver en daarnaast ontvang je jaarlijks een exclusief kado van de 1 e selectie. Je betaalt voor goud een jaarlijks bedrag van € 100.

Platinum
Platinum is voor supporters die een blanco cheque van meer dan € 100 willen invullen, waarbij de faciliteiten van goud worden aangeboden.

Om GroenWitte Vriend te worden willen we je vragen om het aanmeldingsformulier in te vullen (zie kopje Aanmeldingsformulier) en bij ons in te leveren of ingescand te mailen naar groenwittevrienden@vvdeweide.nl . Voor meer informatie kan dit e-mailadres ook gebruikt worden om je vraag te stellen.

Met GroenWitte groet,

Willem Balde

Matthijs Saelman

Mitchell Luchtenberg

Robert Eiting

Gido van Velzen

Bertram van den Berg

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden als GroenWitte vriend.

Bekijk het aanmeldformulier

Jari Techniek Bertram van den Berg Jan Buining